Posilujte svoje orgány

Posilujte svoje orgány


Ze všech stran na nás útočí reklamy na detoxikační produkty. Jsou ale opravdu potřeba a jsou účinné? Mnoho výživových poradců, lékařů a vědců se na tom nedokáže shodnout. Myslí si, že je to jen skvělý marketing, ale ve skutečnosti detoxikační produkty příliš nepomáhají a jsou to v naprosté většině případů jen vyhozené peníze. Každý orgán v lidském těle má svoje opodstatnění, a co se týče detoxikace organismu, tu mají na starost ledviny a játra. Právě tyto orgány dokážou odvádět toxiny z těla. Mnoho lidí si myslí že jim mohou pomoct, a je to tak. Na posílení jater má velký vliv mnoho bylinek, a jednou z nich je třeba ostropestřec. Zkuste si občas uvařit ostropestřec jako čaj, rozhodně si tím neublížíte.

ostropestřec mariánský

Největší vliv na naše tělo má ale to, jak se k němu chováte vy sami prostřednictvím vaší životosprávy. Věděli jste, že naše tělo oslabuje nedostatek spánku? Pokud spíte málo, jste na nejlepší cestě k vyčerpání organismu. A to má samozřejmě i vliv na to, jak si tělo dokáže poradit s toxiny, které se na něj valí ze všech stran. A někdy tělu toxiny dodáváme i my sami právě prostřednictvím stravy a nápoji, které jíme a pijeme.

Nadměrné množství alkoholu a jiných návykových látek opravdu není to, co by tělu prospívalo. Snažte se tyto látky ze svého života zcela vyškrtnout, a pokud si potřebujete občas dát pivo s kamarády nebo skleničku na oslavě, zůstaňte jen u toho.

hrnek čaje

Čaje pomáhají
Kromě tohoto čaje u nás najdete další desítky čajů a čajových směsí, které vám mohou pomoct nejen s nachlazením, ale i s hubnutím. Čaje dokážou pomáhat s mnoha zdravotními problémy, které bychom jinak automaticky řešili pomocí léků. Je škoda nezkusit na svoje problémy zrovna čaj z bylinek, který je přírodním lékem už po celá staletí. Vyzkoušejte sílu přírodních léčiv i na sobě, budete příjemně překvapeni.